01okt11:0016:00Yoga & Kunst

Details

🍂Na een geweldige zomereditie keert Yoga & Kunst op 1 oktober terug🍁

Stap binnen in de betoverende wereld van het pittoreske Abbekerk en laat jezelf onderdompelen in een magische dag vol ontspanning en creativiteit. Het sfeervolle Witte Kerkje vormt het perfecte decor voor deze bijzondere workshop die je niet wilt missen.

Deze keer staat Yoga & Kunst in het teken van de betoverende herfst, waarin we je uitnodigen om je innerlijke creativiteit te ontdekken te midden van de betoverende kleurenpracht van het seizoen. Geniet van een unieke ervaring met een gevarieerd programma:

Bij aankomst word je hartelijk ontvangen met thee, koffie en lekkernijen, met ruimte om elkaar te leren kennen en de bijzondere locatie te verkennen. Hopelijk voel je je snel thuis!
Vervolgens starten we met de Gentle Flow yogales, waarbij je langzaam de drukte van je gedachten achter je laat en diep in je lichaam landt. De yoga is geschikt voor alle niveaus; het maakt niet uit of nieuw bent met yoga of juist al een doorgewinterde yogi bent.
Na de yogales schuiven we gezamenlijk aan tafel voor een heerlijke vegetarische lunch, waarbij we de seizoenssmaken vieren.
Daarna volgt een fijne meditatie die je voorbereidt op de middag; een intuïtieve schildersessie in herfstsfeer, waarbij je je eigen kunstwerk zult creëren.
Geen zorgen als je niet kunt tekenen of schilderen, want Lisa Lorié en Carolien van Oijen begeleiden je met liefde. Net als bij yoga gaat het bij intuïtief schilderen tenslotte niet om het eindresultaat, maar om de aandacht voor jezelf en het loslaten van je denken om zo vorm en kleur te geven aan jouw innerlijke expressie.

Lisa is onze gastvrouw en het creatieve brein achter deze workshop. Carolien, een getalenteerd kunstenaar, zal je tijdens de schildersessie ondersteunen om jouw creatie op het doek te laten verschijnen. Jacqui, yogadocent en eigenaar van Timelezz, begeleidt je zowel in de yoga als meditatie, zodat je in een staat van totale harmonie zult zijn en vrijuit kunt schilderen.

De kosten voor deze inspirerende dag bedragen €150 (Early Bird €125). Dit is inclusief koffie, thee, lekkers, een vegetarische lunch, professionele begeleiding en alle schildermaterialen. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is warme en comfortabele kleding.

Datum: Zondag 1 oktober 2023 | 11:00 – 16:00 uur (uitloop mogelijk)

Locatie: Het Witte Kerkje in Abbekerk

Prijs: €150 p.p. (Early Bird €125)

Early Bird aanbieding! Tot 1 september kun je profiteren van de Early Bird aanbieding van €125, hierna is de prijs €150. De workshop gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen en het maximum aantal deelnemers is 12.

Schrijf je nu in voor deze bijzondere herfstervaring en ontdek de magie van ontspanning, creativiteit en zelfexpressie in het prachtige Het Witte Kerkje van Abbekerk.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de warme sfeer van de herfst!

Tijd

(Zondag) 11:00 - 16:00